Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

Laserska epilacija

Laserska epilacija je inovativna i uspešna metoda kojom se trajno možete rešiti neželjenih dlaka sa gotovo svih površina na telu. Trajnoj laserskoj epilaciji jednako se mogu podvrgnuti i žene i muškarci.

Lasersko otklanjanje dlaka je medicinski postupak u kojem se diodnim laserom koji stvara pulsirajuci zrak određene talasne dužine ( 810 + 940 nm) uništavaju matične stanice oko dlake koje su odgovorne za njen rast.
„MeDioStar NeXT“ je diodni laser velike snage i sinonim je za sigurnu i dugotrajnu epilaciju. 

Tretmani laserskog uklanjanja dlaka u potpunosti su bezbedni i uspešni.

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji danas se mogu bezbedno tretirati svi tipovi kože, čak i najosetljivija koža, kao i svetlije dlake što ranije nije bilo moguće. Koža posle tretmana ostaje nepromenjena, bez neželjenih pigmentacija i ožiljaka pa se samim tim laserska epilacija nameće kao pravi izbor u odnosu na elektrolizu i druge metode koje oštećuju kožu i ostavljaju nuspojave.

Šta je laserska epilacija?

Radi se o bezazlenom antialergijskom i bezbolnom metodu kojii ne oštećuje kožu. U najčešćem slučaju rezultati završenih tretmana su nepromenjeni narednih 5 do 7 godina, kada se može desiti da se određeni mali procenat dlake regeneriše, te se jednim dodatnim tretmanom vraća u prvobitno stanje.

Laserska epilacija je pametan izbor i kod osoba koje imaju problem sa uraslim dlakama, kako na licu tako i na telu. Problem uraslih dlaka često je ne samo estetski već i zdravstveni problem, jer dolazi do upalnih procesa koji mogu biti izuzetno bolni. U slučaju uraslih dlaka laserska epilacija je jedina delotvorna i maksimalno uspešna metoda.

Neželjene dlake su zajednički problem i muškaraca i žena i vrlo često mogu biti uzrok frustraciji i iskompleksiranosti. Laserska epilacija je brzo, sigurno i uspešno rešenje za sve neželjene dlake. Našim „MeDioStar NeXT“ diodnim laserom moguć je tretman na svim tipovima kože, od 1 do 6, tokom cele godine.

Kozmetički salon “Sunce DN” iz Novog Sada definitivno je opredeljen da se zajedno sa Vama bori protiv neželjenih dlačica najboljim diodnim laserom “MeDioStar NeXT”, metodom trajne laserske epilacije. Pitanja u vezi sa laserkom epilacijom su mnogobrojna, a odgovore na neka od njih možete pronaći u nastavku teksta.

Stručno osoblje

Imperativ ove kuće je stručnost osoblja kao i dobra komunikacija

Napredna tehnologija

U ostvarivanju dugoročnih ciljeva, neprekidno se usavršavamo

30 godina iskustva

Dugogodišnje iskustvo je garancija da ćete dobiti vrhunsku uslugu

Konkurentne cene

Želimo da naše usluge budu široko dostupne klijentima

Koliko vrsta epilacija postoji?

Važno je da razlikujemo dve vrste epilacije:

Koja je razlika između tretmana diodnim laserom i tretmana IPL aparatom?

Razlika je veoma velika!  – posebno u potrebnom broju tretmana epilacije i u mogućim neželjenim efektima kada se koristi IPL aparat (Intense Pulse Light) i kada se koristi pravi medicinski laser, kao što je „MeDioStar NeXT“ diodni laser koji koristimo u našem radu.

IPL aparat NEMA MOGUĆNOST da trajno ukloni dlačice, već ih samo uspavljuje!
Budite svesni da 90% salona reklamira i koristi aparate sa IPL tehnologijom.

IPL aparati, pre svega nisu laseri, pa se ni vrsta epilacije koja se njima obavlja ne bi trebala nazivati, laserskom epilacijom. Oni proizvode svetlost širokog spektra koja se ne pretvara u fokusirani zrak, već je rasprostranjena u svim pravcima i zbog toga je slabo efikasna. IPL aparati mogu poslužiti za samostalnu upotrebu u kućnim uslovima i njihova primena za epilaciju se ne treba predstavljati kao profesionalna usluga. 

Osim kvalitetne i relevantne opreme, za uspešnu lasersku epilaciju neophodni su obučenost i iskustvo kozmetičara koji obavlja epilaciju. Od iskustva i znanja osobe koja vrši epilaciju i od kvaliteta aparata zavisi i broj, a i uspeh samih tretmana.

Ljudi koji nisu upoznati sa razlikom između IPL aparata i pravog medicinskog lasera, su nakon pokušaja da trajno uklone dlačice (u salonima koji imaju IPL aparat) doživeli veliko razočarenje i stekli pogrešan utisak da je epilacija prevara.

Epilacija nije prevara, samo treba dobro znati razliku i mogućnost izmedju laserske epilacije i IPL epilacije.

Kako se pripremiti za tretman laserske epilacije?

Kao priprema za prvi tretman laserske epilacije, dlake se ne depiliraju 2 do 3 nedelje pre dolaska na epilaciju.

Takođe, pre tretmana laserom, kožu ne treba izlagati solarijumu, niti direktnom suncu dve do tri nedelje. Na epilaciju je potrebno doći sa prirodnom bojom kože.

Koliko tretmana je potrebno i šta se događa nakon laserske epilacije?

Broj tretmana trajne epilacije je individualan i kod svakog klijenta se razlikuje, a pre svega zavisi od kvaliteta dlake i obojenosti kože. Četiri tretmana laserske epilacije su poželjna ali najčešće je taj broj od 5 do 7 tretmana. Svakim tretmanom gubi se prosečno jedna četvrtina tretiranih dlačica. Napominjemo da je uspešnost svake epilacije individualna.

Nakon tretmana potrebno je izbegavati nanošenje hemijskih supstanci direktno na kožu (pomade, kreme, dezodoransi, parfemi, kozmetičke maske, itd.). Kožu prati samo blagim sapunom i mehanički ne iritirati tretirano područje 24 sata nakon epilacije.

Takođe, nakon tretmana, veoma je važno ne izlagati se sunčevim zracima i ne odlaziti u solarijum.

Da li je trajna laserska epilacija bolna?

Prilikom trajne laserske epilacije bol postoji u trenutku kada zrak pogodi koren dlake. Tokom tretmana se oseća peckanje tamo gde je gustina folikula veća. Ukoliko je klijent preosetljiv, na kožu se nanosi anestetik u obliku kreme. Na taj način, epilacija praktično postaje bezbolna.

Naš “MeDioStar NeXT” diodni laser spada u grupu aparata najkomfornijih za klijenta, obzirom na to da poseduje posebnu tehnologiju hlađenja kože kriogenom neposredno pre ispaljivanja laserskog zraka.

Da li je laserska epilacija bezbedna i koji su mogući neželjeni efekti epilacije?

Laserska epilacija potpuno je bezbedna ukoliko se tretman izvodi laserom koji je specijalizovan samo za epilaciju.
Fiksna talasna dužina laserskog zraka omogućava bezbednost svih okolnih struktura kože kao i zadržavanje zraka samo u pigmentu dlake. Naš diodni laser “MeDioStar NeXT” pre svakog emitovanja laserskog snopa ohladi površne slojeve kože sprečavajući na taj način njihovo moguće oštećenje. Ovom metodom se ne mogu tretirati predeli oko očiju, mladeži i tetovaže.

Laserska epilacija nije pogodna za trudnice, epileptičare i osobe sa pejsmejkerom.

Mogući neželjeni efekti laserske epilacije su:

Nakon tretmana laserom moze se javiti blago crvenilo koje prolazi do kraja tretmana ili najkasnije, sat, dva nakon tretmana.

Cenovnik

Cene laserske epilacije po regijama

Sve prikazane cene su izražene po jednom tretmanu. Za sve regije, za koje cene nisu istaknute, ukoliko se izvodi parcijalna laserska epilacija, cena se određuje po pregledu.

Laserska epilacija nogu

20.000 rsd

Cele noge

Laserska epilacija nogu

12.000 rsd

Gornja ili donja polovina

Laserska epilacija bikini zone

7.000/9.000 rsd

Laserska epilacija intimne regije

11.000 rsd

Laserska epilacija pazuha

6.000 rsd

Laserska epilacija ruku

9.000 rsd

Cele ruke

Laserska epilacija ruku

6.000 rsd

Podlaktice ili nadlaktice

Laserska epilacija lica

8.000 rsd

Celo lice

Laserska epilacija nausnica

2.000 rsd

Laserska epilacija areola

2.000 rsd

Laserska epilacija za muškarce

Laserska epilacija leđa

24.000 rsd

Cela leđa, ramena i deo ruku

Laserska epilacija grudi i stomaka

18.000 rsd

Laserska epilacija muškog lica

10.000 rsd

Cele ruke

Laserska epilacija muških nogu

25.000 rsd

Cele noge

Utisci naših klijenata

Maja Stojanović Novi Sad

Laserska epilacija je defitinivno najbolje ulaganje u sebe, efikasno i bezbolno sam rešila problem urastanja dlaka i došla do glatke i nežne kože nogu. Prezadovoljna sam uslugom u salonu Sunce. Preporučila bih svakoj ženi da izdvoji vreme i novac za ovakvo ulaganje u sebe. Hvala Vam!

Bojana Pešić Sombor

Hvala Vam puno, puno! Bila sam jako skeprična i mnogo istraživala o laserskoj epilaciji. Konsultacijom sa Vama sam dobila detaljne informacije i videla puno stručnosti u Vašem radu i zato se i odlučila za Vas. Na skali od 0 do 10 dajem vam ocenu 11. Hvala još jednom. Sve preporuke!

Agota Horvat Pančevo

Udoban i divan prostor, stručno osoblje... Oduševljena sam postignutim efektom. Uz Vašu pomoć rešila sam se bolnih depilacija voskom i svih pratećih ženskih muka, bezbolno i jako efikasno. Danas i ne dopuštam ženama iz okoline da se dvoume, već ih šaljem na Vaša vrata. Hvala Vam ljudi, divni ste!

Zakazivanje

Kozmetički salon Sunce DN Novi Sad