Edit Content
Click on the Edit Content button to edit/add the content.

O nama

Kozmetički salon “Sunce DN” je osnovan 1993. godine. Od osnivanja pa sve do danas imperativ ove kuće je stručnost osoblja kao i dobra komunikacija sa klijentima u cilju maksimalnih rezultata na zadovoljstvo svih.

U ostvarivanju dugoročnih ciljeva, a zbog potrebe naših klijenata, neprekidno se razvijamo i usavršavamo. Pratimo novine, uvodimo ih u našu redovnu praksu i klijentima pružamo informacije i podršku. Naše dugogodišnje iskustvo je garancija da ćete dobiti vrhunsku uslugu iz oblasti nege lica i tela, kao i ostalih kozmetičkih usluga, a pre svega savremeni i individualni pristup nezi Vaše kože. Osoblje naše kuće maksimalno poštuje Vaše vreme i Vaš novac.

Konačno, sve to rezultira time da nam mnogi klijenti i nakon dvadeset dve godine, ukazuju maksimalno poverenje.

Sa druge strane, naša je čast i obaveza da ukazano poverenje svakodnevno opravdavamo i nadalje potvrđujemo kvalitetnim pružanjem usluga u našem salonu, ujedno šireći broj naših odanih i vernih klijenata.

Pozivamo Vas da nas posetite i da se sami uverite da ja salon “Sunce DN” prijatno mesto na koje ćete uvek želeti da se vratite.

Dobro nam došli!

Reč naših klijenata

Maja Stojanović Novi Sad

Laserska epilacija je defitinivno najbolje ulaganje u sebe, efikasno i bezbolno sam rešila problem urastanja dlaka i došla do glatke i nežne kože nogu. Prezadovoljna sam uslugom u salonu Sunce. Preporučila bih svakoj ženi da izdvoji vreme i novac za ovakvo ulaganje u sebe. Hvala Vam!

Bojana Pešić Sombor

Hvala Vam puno, puno! Bila sam jako skeprična i mnogo istraživala o laserskoj epilaciji. Konsultacijom sa Vama sam dobila detaljne informacije i videla puno stručnosti u Vašem radu i zato se i odlučila za Vas. Na skali od 0 do 10 dajem vam ocenu 11. Hvala još jednom. Sve preporuke!

Agota Horvat Pančevo

Udoban i divan prostor, stručno osoblje... Oduševljena sam postignutim efektom. Uz Vašu pomoć rešila sam se bolnih depilacija voskom i svih pratećih ženskih muka, bezbolno i jako efikasno. Danas i ne dopuštam ženama iz okoline da se dvoume, već ih šaljem na Vaša vrata. Hvala Vam ljudi, divni ste!

Newsletter

Upišite se na našu listu

Budite obavešteni o promotivnim aktivnostima i postanite član našeg programa lojalnosti.

[wpforms id="334"]

Zakazivanje

Kozmetički salon Sunce DN Novi Sad