Par reči o nama?

Kozmetički salon “Sunce DN” je osnovan 1993. godine. Od osnivanja pa sve do danas imperativ ove kuće je stručnost osoblja kao i dobra komunikacija sa klijentima u cilju maksimalnih rezultata na zadovoljstvo svih.

U ostvarivanju dugoročnih ciljeva, a zbog potrebe naših klijenata, neprekidno se razvijamo i usavršavamo. Pratimo novine, uvodimo ih u našu redovnu praksu i klijentima pružamo informacije i podršku. Naše dugogodišnje iskustvo je garancija da ćete dobiti vrhunsku uslugu iz oblasti nege lica i tela, kao i ostalih kozmetičkih usluga, a pre svega savremeni i individualni pristup nezi Vaše kože. Osoblje naše kuće maksimalno poštuje Vaše vreme i Vaš novac.

Pozovite nas

Konačno, sve to rezultira time da nam mnogi klijenti i nakon dvadeset dve godine, ukazuju maksimalno poverenje.

Sa druge strane, naša je čast i obaveza da ukazano poverenje svakodnevno opravdavamo i nadalje potvrđujemo kvalitetnim pružanjem usluga u našem salonu, ujedno šireći broj naših odanih i vernih klijenata.

Pozivamo Vas da nas posetite i da se sami uverite da ja salon “Sunce DN” prijatno mesto na koje ćete uvek želeti da se vratite.

Dobro nam došli!

Zakažite termin online

Radi vaše pogodnosti, možete da rezervišete svoj termin online pomoću našeg bezbednog alata za rezervisanje — ili nas pozovite na 021/633-97-50.
Laserska epilacija

Trajna diodna laserska epilacija

Diodni laser Mediostar Next

Laserska epilacija je inovativna i uspešna metoda kojom se trajno možete rešiti neželjenih dlaka sa gotovo svih površina na telu. Trajnoj laserskoj epilaciji jednako se mogu podvrgnuti i žene i muškarci.

Saznajte više
Pozovite nas