Ostale usluge

Tretmani lica

Kozmetički tretmani lica koji se sprovode u našem salonu visoko su profesionalni i u potpunosti prilagođeni tipu kože svakog klijenta.

Omogućavaju ne samo čišćenje kože od viška sebuma i drugih nečistoća, već hidriraju kožu i poboljšavaju njenu prokrvljenost, što direktno utiče na stvaranje fibroplasta koji zatim dalje utiče na produkciju kolagena i elastina. Kozmetički tretmani lica usporavaju stvaranje bora i starenje kože.

Kozmetički tretmani lica koji se rade u salonu “Sunce DN” obuhvataju niz postupaka koji će Vašoj koži omogućiti, pre svega, da normalno diše.

Shellac

Salon “Sunce DN” koristi originalni CND Shellac koji je trajni UV/LED lak i predstavlja revoluciju u tehnici lakiranja noktiju. Kombinuje jednostavnost lakiranja sa performansama gela. Nanosi se u tankim slojevima kao lak, trajan je kao gel (oko dve nedelje), suv je odmah po nanošenju, otklanja se za nekoliko minuta i ne oštećuje prirodne nokte s obzirom na to da ne zahteva turpijanje.

Shellac je hipo – alergijski proizvod bez mirisa, ne sadrži formaldehide, toulen i DBP (Dibutyl phthalate) kao većina lakova i sličnih proizvoda na našem tržištu. Otporan je na grebanje, udarce, vodu, delovanje sredstava za pranje posuđa i hemikalija za čišćenje kuće, ljuštenje, lomljenje i na razne mehaničke izazove poput pretrage za ključevima i sitnim metalnim novcem u punoj torbi stvari, već samo par minuta nakon završetka lakiranja.

Manikir

Manikir, kao i sve ostale usluge, radimo po visoko higijenskim standardima i medicinskim procedurama. Svi instrumenti se sterilišu i povremeno autoklaviraju. U našem salonu ova usluga je na visokom nivou, a profesionalni kozmetičar ima medicinsku obuku i predznanje o opasnostima i mogućim infekcijama koje potajno krije svaki tretman.

Napominjemo da iz dodatne predostrožnosti ne pružamo uslugu medicinskog manikira, već rešenje takvih problema prepuštamo dermatolozima.

Ova usluga je zaokružena naprednim tehnikama za ulepšavanje i završnom negom za revitalizaciju, podmlađivavanje i zaštitu ruku. Praktično, uz svaki manikir tretman dobija se posebna nega kozmetičkog ranga koja pokriva sve tipove kože, od normalne do problematične.

Nadogradnja noktiju

Pre svake nadogradnje noktiju najpre treba proveriti da li je klijent indikovan za ovu proceduru. Ukoliko ima neko oboljenje nokta ili infekciju, to je automatska kontraindikacija već u samom startu.

Prvo što treba naglasiti je da su u principu sve vrste nadogradnje, izlivanja i ojačanja noktiju, podjednako dobre. Potrebe i želje klijenata utiču na izbor tehnike koju primenjujemo. Prilikom odlučivanja koju tehniku ćemo odraditi, treba uzeti u obzir prirodno stanje noktiju, klijentov hobi, njegove razne aktivnosti, individualan način i osobenosti života, od čega i zavisi dužina nadograđenih noktiju.

Profesionalno izrađena nadogradnja ili ojačavanje prirodnog nokta, su potpuno bezbedni za nokte ukoliko tretman obavlja stručno obučena osoba koja poseduje znanje o nokatnoj anatomiji.

Pedikir

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

Depilacija – topla i hladna

Depilacija podrazumeva uklanjanje dlačica sa određenih delova tela. U zavisnosti od želje klijenta, salon “Sunce DN” primenjuje toplu ili hladnu depilaciju.

Topla depilacija obično podrazumeva uklanjanje dužih dlaka i često je manje bolna od hladne. U odnosu na hladnu depilaciju, topla se češće primenjuje na osetljivim delovima tela, kao što su pazuh i prepone. Hladnu depilaciju primenjujemo najčešće kod osoba sa kraćim i jačim dlakama, mada se ovaj tretman može primeniti i na tanjim i dužim dlakama.

Postupak uklanjanja dlačica počinjemo dezinfekcijom kože dela tela koji se depilira. Na kraju tretmana na depilirani deo tela nanosimo mleko, ulje ili aloja gel radi ublažavanja crvenila i hidratacije kože.

Svilene trepavice

Bujne, uvijene trepavice, je ono što će sigurno učiniti vaš izgled neodoljivim čak i kada na sebi ne nosite šminku. Ono što će vam trajati i delovati potpuno prirodno su svilene trepavice.

Svilene trepavice su napravljene od posebno mekanog materijala. To su svilene niti koje se koriste u svrhu produžavanja prirodnih trepavica i u potpunosti su neškodljive. Odlikuju se izuzetno dugotrajnim držanjem i nežnošću, te daju više volumena od ostalih, sličnih ekstenzija.

Naglasite svoju lepotu i lepotu svog pogleda svilenim trepavicama koje će u potpunosti zadovoljiti vaš ukus, kada su u pitanju gustoća i dužina trepavica.