Depilacija podrazumeva uklanjanje dlačica sa određenih delova tela. U zavisnosti od želje klijenta, salon “Sunce DN” primenjuje toplu ili hladnu depilaciju.

Topla depilacija obično podrazumeva uklanjanje dužih dlaka i često je manje bolna od hladne. U odnosu na hladnu depilaciju, topla se češće primenjuje na osetljivim delovima tela, kao što su pazuh i prepone. Hladnu depilaciju primenjujemo najčešće kod osoba sa kraćim i jačim dlakama, mada se ovaj tretman može primeniti i na tanjim i dužim dlakama.

Postupak uklanjanja dlačica počinjemo dezinfekcijom kože dela tela koji se depilira. Na kraju tretmana na depilirani deo tela nanosimo mleko, ulje ili aloja gel radi ublažavanja crvenila i hidratacije kože.

Kozmetički salon ``Sunce DN`` Novi Sad
Recenzije

Reč naših klijenata

Laserska epilacija je defitinivno najbolje ulaganje u sebe, efikasno i bezbolno sam rešila problem urastanja dlaka i došla do glatke i nežne kože nogu. Prezadovoljna sam uslugom u salonu Sunce. Preporučila bih svakoj ženi da izdvoji vreme i novac za ovakvo ulaganje u sebe. Hvala Vam!

Maja StojanovićNovi Sad
Maja Stojanović

Hvala Vam puno, puno! Bila sam jako skeprična i mnogo istraživala o laserskoj epilaciji. Konsultacijom sa Vama sam dobila detaljne informacije i videla puno stručnosti u Vašem radu i zato se i odlučila za Vas. Na skali od 0 do 10 dajem vam ocenu 11. Hvala još jednom. Sve preporuke!

Bojana PešićSombor
Bojana Pešić

Udoban i divan prostor, stručno osoblje... Oduševljena sam postignutim efektom. Uz Vašu pomoć rešila sam se bolnih depilacija voskom i svih pratećih ženskih muka, bezbolno i jako efikasno. Danas i ne dopuštam ženama iz okoline da se dvoume, već ih šaljem na Vaša vrata. Hvala Vam ljudi, divni ste!

Agota HorvatPančevo
Agota Horvat
Pozovite nas