Manikir, kao i sve ostale usluge, radimo po visoko higijenskim standardima i medicinskim procedurama. Svi instrumenti se sterilišu i povremeno autoklaviraju. U našem salonu ova usluga je na visokom nivou, a profesionalni kozmetičar ima medicinsku obuku i predznanje o opasnostima i mogućim infekcijama koje potajno krije svaki tretman.

Napominjemo da iz dodatne predostrožnosti ne pružamo uslugu medicinskog manikira, već rešenje takvih problema prepuštamo dermatolozima.

Ova usluga je zaokružena naprednim tehnikama za ulepšavanje i završnom negom za revitalizaciju, podmlađivavanje i zaštitu ruku. Praktično, uz svaki manikir tretman dobija se posebna nega kozmetičkog ranga koja pokriva sve tipove kože, od normalne do problematične.

Kozmetički salon ``Sunce DN`` Novi Sad
Recenzije

Reč naših klijenata

Laserska epilacija je defitinivno najbolje ulaganje u sebe, efikasno i bezbolno sam rešila problem urastanja dlaka i došla do glatke i nežne kože nogu. Prezadovoljna sam uslugom u salonu Sunce. Preporučila bih svakoj ženi da izdvoji vreme i novac za ovakvo ulaganje u sebe. Hvala Vam!

Maja StojanovićNovi Sad
Maja Stojanović

Hvala Vam puno, puno! Bila sam jako skeprična i mnogo istraživala o laserskoj epilaciji. Konsultacijom sa Vama sam dobila detaljne informacije i videla puno stručnosti u Vašem radu i zato se i odlučila za Vas. Na skali od 0 do 10 dajem vam ocenu 11. Hvala još jednom. Sve preporuke!

Bojana PešićSombor
Bojana Pešić

Udoban i divan prostor, stručno osoblje... Oduševljena sam postignutim efektom. Uz Vašu pomoć rešila sam se bolnih depilacija voskom i svih pratećih ženskih muka, bezbolno i jako efikasno. Danas i ne dopuštam ženama iz okoline da se dvoume, već ih šaljem na Vaša vrata. Hvala Vam ljudi, divni ste!

Agota HorvatPančevo
Agota Horvat
Pozovite nas