Pre svake nadogradnje noktiju najpre treba proveriti da li je klijent indikovan za ovu proceduru. Ukoliko ima neko oboljenje nokta ili infekciju, to je automatska kontraindikacija već u samom startu.

Prvo što treba naglasiti je da su u principu sve vrste nadogradnje, izlivanja i ojačanja noktiju, podjednako dobre. Potrebe i želje klijenata utiču na izbor tehnike koju primenjujemo. Prilikom odlučivanja koju tehniku ćemo odraditi, treba uzeti u obzir prirodno stanje noktiju, klijentov hobi, njegove razne aktivnosti, individualan način i osobenosti života, od čega i zavisi dužina nadograđenih noktiju.

Profesionalno izrađena nadogradnja ili ojačavanje prirodnog nokta, su potpuno bezbedni za nokte ukoliko tretman obavlja stručno obučena osoba koja poseduje znanje o nokatnoj anatomiji.

Kozmetički salon ``Sunce DN`` Novi Sad
Recenzije

Reč naših klijenata

Laserska epilacija je defitinivno najbolje ulaganje u sebe, efikasno i bezbolno sam rešila problem urastanja dlaka i došla do glatke i nežne kože nogu. Prezadovoljna sam uslugom u salonu Sunce. Preporučila bih svakoj ženi da izdvoji vreme i novac za ovakvo ulaganje u sebe. Hvala Vam!

Maja StojanovićNovi Sad
Maja Stojanović

Hvala Vam puno, puno! Bila sam jako skeprična i mnogo istraživala o laserskoj epilaciji. Konsultacijom sa Vama sam dobila detaljne informacije i videla puno stručnosti u Vašem radu i zato se i odlučila za Vas. Na skali od 0 do 10 dajem vam ocenu 11. Hvala još jednom. Sve preporuke!

Bojana PešićSombor
Bojana Pešić

Udoban i divan prostor, stručno osoblje... Oduševljena sam postignutim efektom. Uz Vašu pomoć rešila sam se bolnih depilacija voskom i svih pratećih ženskih muka, bezbolno i jako efikasno. Danas i ne dopuštam ženama iz okoline da se dvoume, već ih šaljem na Vaša vrata. Hvala Vam ljudi, divni ste!

Agota HorvatPančevo
Agota Horvat
Pozovite nas