Salon “Sunce DN” koristi originalni CND Shellac koji je trajni UV/LED lak i predstavlja revoluciju u tehnici lakiranja noktiju. Kombinuje jednostavnost lakiranja sa performansama gela. Nanosi se u tankim slojevima kao lak, trajan je kao gel (oko dve nedelje), suv je odmah po nanošenju, otklanja se za nekoliko minuta i ne oštećuje prirodne nokte s obzirom na to da ne zahteva turpijanje.

Shellac je hipo – alergijski proizvod bez mirisa, ne sadrži formaldehide, toulen i DBP (Dibutyl phthalate) kao većina lakova i sličnih proizvoda na našem tržištu. Otporan je na grebanje, udarce, vodu, delovanje sredstava za pranje posuđa i hemikalija za čišćenje kuće, ljuštenje, lomljenje i na razne mehaničke izazove poput pretrage za ključevima i sitnim metalnim novcem u punoj torbi stvari, već samo par minuta nakon završetka lakiranja.

Kozmetički salon ``Sunce DN`` Novi Sad
Recenzije

Reč naših klijenata

Laserska epilacija je defitinivno najbolje ulaganje u sebe, efikasno i bezbolno sam rešila problem urastanja dlaka i došla do glatke i nežne kože nogu. Prezadovoljna sam uslugom u salonu Sunce. Preporučila bih svakoj ženi da izdvoji vreme i novac za ovakvo ulaganje u sebe. Hvala Vam!

Maja StojanovićNovi Sad
Maja Stojanović

Hvala Vam puno, puno! Bila sam jako skeprična i mnogo istraživala o laserskoj epilaciji. Konsultacijom sa Vama sam dobila detaljne informacije i videla puno stručnosti u Vašem radu i zato se i odlučila za Vas. Na skali od 0 do 10 dajem vam ocenu 11. Hvala još jednom. Sve preporuke!

Bojana PešićSombor
Bojana Pešić

Udoban i divan prostor, stručno osoblje... Oduševljena sam postignutim efektom. Uz Vašu pomoć rešila sam se bolnih depilacija voskom i svih pratećih ženskih muka, bezbolno i jako efikasno. Danas i ne dopuštam ženama iz okoline da se dvoume, već ih šaljem na Vaša vrata. Hvala Vam ljudi, divni ste!

Agota HorvatPančevo
Agota Horvat
Pozovite nas