Laserska epilacija je inovativna i uspešna metoda kojom se trajno možete rešiti neželjenih dlaka sa gotovo svih površina na telu. Trajnoj laserskoj epilaciji jednako se mogu podvrgnuti i žene i muškarci. Lasersko otklanjanje dlake se zasniva na principu prepoznavanja boja dlake – melanin, koji lasersku energiju pretvara u toplotu, te dlaka koja se nalazi ispod površine kože kao provodnik tu energiju transformiše u toplotu i na taj način uništava koren dlake. Tamniji pigment apsorbuje više energije te je lakše i brže otklanjanje same dlake, takođe, postoji program za uklanjanje svetlijih i tanjih dlačica. Tretmani laserskog uklanjanja dlaka u potpunosti su bezbedni i uspešni.

Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji danas se mogu bezbedno tretirati svi tipovi kože, čak i najosetljivija koža, kao i svetlije dlake što ranije nije bilo moguće. Koža posle tretmana ostaje nepromenjena, bez neželjenih pigmentacija i ožiljaka pa se samim tim laserska epilacija nameće kao pravi izbor u odnosu na elektrolizu i druge metode koje oštećuju kožu i ostavljaju nuspojave. Za razliku od drugih metoda, kao npr. depilacija voskom, depilacionim kremama, brijanjem, koje daju privremene i kratkotrajne efekte, laserska epilacija je metoda koja pruža brze i trajne rezultate. Epilacija laserom je trenutno najbrži i najbolji način trajne epilacije, tj. trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. Radi se o bezazlenom antialergijskom i bezbolnom metodu kojii ne ostećuje kožu. U najčešćem slučaju rezultati završenih tretmana su nepromenjeni narednih 5 do 7 godina, kada se može desiti da se određeni mali procenat dlake regeneriše, te se jednim dodatnim tretmanom vraća u prvobitno stanje.

Laserska epilacija je pametan izbor i kod osoba koje imaju problem sa uraslim dlakama, kako na licu tako i na telu. Problem uraslih dlaka često je ne samo estetski već i zdravstveni problem, jer dolazi do upalnih procesa koji mogu biti izuzetno bolni. U slučaju uraslih dlaka laserska epilacija je jedina delotvorna i maksimalno uspešna metoda. Neželjene dlake su zajednički problem i muškaraca i žena i vrlo često mogu biti uzrok frustraciji i iskompleksiranosti. Laserska epilacija je brzo, sigurno i uspešno rešenje za sve neželjene dlake. Našim Mediostar Next diodnim laserom moguć je tretman na svim tipovima kože, od 1 do 6, tokom cele godine.

Kozmetički salon “Sunce DN” iz Novog Sada definitivno je opredeljen da se zajedno sa Vama bori protiv neželjenih dlačica najboljim diodnim laserom “Mediostar Next”, metodom trajne laserske epilacije. Pitanja u vezi sa laserkom epilacijom su mnogobrojna, a odgovore na neka od njih možete videti u okviru teksta ispod

Kozmetički salon ``Sunce DN`` Novi Sad
Recenzije

Reč naših klijenata

Laserska epilacija je defitinivno najbolje ulaganje u sebe, efikasno i bezbolno sam rešila problem urastanja dlaka i došla do glatke i nežne kože nogu. Prezadovoljna sam uslugom u salonu Sunce. Preporučila bih svakoj ženi da izdvoji vreme i novac za ovakvo ulaganje u sebe. Hvala Vam!

Maja StojanovićNovi Sad
Maja Stojanović

Hvala Vam puno, puno! Bila sam jako skeprična i mnogo istraživala o laserskoj epilaciji. Konsultacijom sa Vama sam dobila detaljne informacije i videla puno stručnosti u Vašem radu i zato se i odlučila za Vas. Na skali od 0 do 10 dajem vam ocenu 11. Hvala još jednom. Sve preporuke!

Bojana PešićSombor
Bojana Pešić

Udoban i divan prostor, stručno osoblje... Oduševljena sam postignutim efektom. Uz Vašu pomoć rešila sam se bolnih depilacija voskom i svih pratećih ženskih muka, bezbolno i jako efikasno. Danas i ne dopuštam ženama iz okoline da se dvoume, već ih šaljem na Vaša vrata. Hvala Vam ljudi, divni ste!

Agota HorvatPančevo
Agota Horvat
Pozovite nas